Οργάνωση Εκδρομών

Το Πάρκο "The Greeks"

Eίναι ένας πολυχώρος αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου τα παιδιά μέσα σε ελεγχόμενο χώρο, παίζουν με ασφάλεια.

Βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής, περίπου 25 λεπτά από την έξοδο της Αττικής Οδού,στην Εθνική Οδό.

Φιλοξενούμε : Νήπια, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Φρονιστήρια.

Οι γυμναστές του πάρκου, αφού καλοδέχονται τα παιδιά, τα χωρίζουν σε γκρούπ ηλικιακά,και τους μιλούν για τα αθλήματα, την ιστορία τους και την σημασία τους. Οργανώνουν τα παιχνίδια τους και επιτηρούν τα παιδιά καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο αθλητικό πάρκο.

Εκτός από τον παιδότοπο, τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ, πινγκ πονγκ, καθώς και παιχνίδια που διοργανώνονται από τους γυμναστές (τσουβαλοδρομίες, κ.ά.).Τα παιδιά χορεύουν , κινούνται ελεύθερα στις εγκαταστάσεις του πάρκου ή κολατσίζουν στον ίσκιο του περιβάλλοντα χώρου. Στο εκδρομικό πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Ζυγομαλά ή περπάτημα στο βουνό (παρυφές Πάρνηθας).

αρχείο λήψης

Σχολεία Που μας Επισκέφτηκαν

Θεματικές Εκδρομές

The Greeks οργάνωση εκδρομών πάρνηθα

Αρωματικά Φυτά

οι ερασιτέχνες βοτανολόγοι μαθαίνουν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αρωματικών φυτών και βοτάνων.

The Greeks Οργάνωση εκδρομών

Ημερίδες εκμάθησης ψυχολογικών δεξιοτήτων

Οργανώνουμε ημερίδες για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου με θέματα όπως: ο καθορισμός στόχων, η αυτοσυγκέντρωση, η νοερή εξάσκηση και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Αυτές οι ψυχολογικές δεξιότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά σε διάφορες καταστάσεις, στον αθλητισμό, στο σχολείο, στην αντιμετώπιση του άγχους στις εξετάσεις και να οδηγήσουν σε μια πιο αποτελεσματική και δημιουργική καθημερινότητα. Πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο άτομο στο αντικείμενο και αποτελούνται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

The Greeks οργάνωση εκδρομών πάρνηθα

Επίσκεψη στους πρόποδες της πάρνηθας

The Greeks Οργάνωση εκδρομών ζώα φάρμας

Η Ζωή στο χωριό

Ανακαλύψτε το μοναδικό τρόπο ζωής της υπαίθριου και ελάτε σε επαφή με όλα τα ζωάκια της φάρμας μας.

The Greeks οργάνωση εκδρομών

Επίσκεψη στο μουσείο Ζυγωμαλά

Στην περιοχή Αυλώνα υπάρχει το αξιοσημείωτο Λαογραφικό Μουσείο Ζυγομαλά.Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1937 με πρωτοβουλία της Λουκίας Ζυγομαλά (1866-1947) και λειτούργησε εξαρχής στον εκθεσιακό χώρο που προστέθηκε γι’ αυτόν το σκοπό στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Ζυγομαλά. Η επανέκθεση έγινε το 1990 και τα εγκαίνια τον Ιούλιο του 1991. Το Μουσείο διοικείται από Επιτροπή και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Λαϊκού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού. Σε αυτό ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει συλλογές κεντητικής και χρυσοκεντητικής τέχνης.

Το μουσείο περιέχει αντικείμενα καθημερινής χρήσης και κεντήματα με χαρακτηριστικά μοτίβα των Μεσογείων.